POLSAN BUTTON - BUTTON MANUFACTURING & TRADE CO. INC
hızlı erişim
Моля натиснете за бърза връзка:
Mehmed Fikri : +90 554 746 0990 - mehmet@polsanbutton.com.tr

If you cannot reach at us due to the hour difference, please send an e-mail to the above-mentioned addresses. We’ll get back to you at the earliest.

Фирма “Polsan Button Company” със своя 60 годишен опит и месечен производствен капацитет над 300 милиона копчета е най-големият производител и износител на копчета от полиестер в Турция, на Балканите, в Близкия Изток и Средна Азия.

Фирма “Полсан” , която разполага с високо технологично оборудване, произвежда главно копчета и катарами, изработени от ПОЛИЕСТЕР, копчета от КОРОЗО, копчета от РОГ, копчета от КОСТ, копчета от КОКОНАТ, копчета от МЕТАЛ и различни текстилни принадлежности. Фирмата постоянно се развива с оглед на потребителското търсене и действува винаги в тази насока.

Фирма Полсан в 2010 година почна да произвежда и метални копчета със една друга фирма и в 2013 година се раздели от другата фирма и почна да произвежда метални копчета с новото си име Полсан Метал Аксесоари.

Главната цел на фирма “ Полсан Дюгме Санайи” е удовлетворяване на своите клиенти. Като бизнес партньор тя си е поставила за цел да предлага винаги най-доброто и най-новото на своите клиенти и се самоусъвършенствува непрекъснато в тази насока. Служителите на фирма “Полсан” в съответствие с фирмената политика се ръководят от принципите за бързо обслужване, приемливи цени и прецизен качествен контрол. Сертификатите Oeko-tex 100 и ISO 9001:2008 потвърждават факта, че фирма “

Polsan Button Company” осигурява на своите клиенти качеството и обслужването, което те заслужават, както и нейната качествена продукция и успешна организационна структура.

Фирма “Polsan Button Company” наред с поддържане на сътрудничеството си с важни марки в Турция, извършва пряк износ на своята продукция в четирите краища на света и основателно се гордее с факта, че е известна особено на пазарите в Европа и Америка. Ето защо девизът на фирмата е “ Ние закопчаваме целия свят”.

• Винаги да направим най доброто.

• За всеки клиент да направим това което ще е полезно на тях.

• Да произвеждаме винаги най качествените продукти за целия свят.